Tulossa kaikkien aikojen käänne! Toinen BB-talo ja uusia asukkaita?

Big Brother · Stara.fi

Tiistaina käynnistynyt Big Brother -tuotantokausi on edennyt jo ensimmäiseen häätölähetykseen, jossa ensimmäiset asukkaat häädetään talosta. Tuotantotiimi ilmoitti jo kuluneella viikolla, että BB-talo tulee laajentumaan tänään, mutta luvassa voi olla lisääkin yllätyksiä.

Viime päivinä on spekuloitu runsaasti sillä, että Suomessa olisi kaksi Big Brother -taloa. Suoran lähetyksen alkajaisiksi juontaja Susanna Laine vihjasikin tulevasta ”kaikkien aikojen BB-käänteestä”, joka voisi hyvinkin olla kokonaisen uuden BB-talon paljastaminen. Siinä tapauksessa mukaan olisi todennäköisesti tulossa myös uusia asukkaita.

Mitään uutta kahden Big Brother -talon samanaikainen olemassaolo ei varsinaisesti toisi, sillä niitä on formaatissa nähty toki ennenkin. Esimerkiksi viime vuonna BB-Kätlin käväisi vierailemassa Manilassa, jossa oli samanaikaisesti kaksi BB-taloa. Talot kisailivat toisiaan vastaan ja Kätlin pääsi vierailemaan niissä molemmissa.