Lawrence Taylor oikeuteen 16-vuotiaan raiskauksesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa kohistiin taannoin seksiskandaalista, kun realityohjelmassakin taannoin kisannut NFL-legenda Lawrence Taylor pidätettiin epäiltynä teinitytön raiskauksesta. Pian tapauksen julkitulon jälkeen selvisi, että maksullinen nainen oli ollut 16-vuotias tyttö, joka oli pakotettu Taylorin seksikumppaniksi 300 dollarista.

51-vuotiaan julkkistähden epäillään syyllistyneen alaikäisen raiskaukseen New Yorkissa sijaitsevassa Holidome-hotellissa. Hänet pidätettiin viime viikon torstaina ja vapautettiin jo samaana päivänä 75.000 dollarin takuita vastaan. Taylor kiistää harrastaneensa seksiä teinitytön kanssa ja tytön ystävä vahvisti tiedon pian tapauksen tultua julki. Tilanne on siis kaikkea muuta kuin selvä. Eilen Yhdysvalloissa kerrottiin, että tapauksen oikeudenkäynti alkaa 24. syyskuuta.

New York Giants -joukkueessa vuosina 1981 – 1993 pelannut NFL-tähti pidätettiin edellisen kerran marraskuussa epäiltynä kolarista ja kolaripaikalta pakenemisesta Floridassa. Sitä ennen hän on ollut tekemisissä viranomaisten kanssa muiden muassa huumeiden takia. Lawrence Taylor oli viime vuonna mukana Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa.