Glee-hottis on seksikäs myös pyöräillessään – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomeenkin pian rantautuva Glee-televisiosarja on saanut maailmalla suuren suosion. Sarjan kaunotar Lea Michele rankattiin keväällä arvostetun Time-aikakauslehden toimesta maailman vaikutusvaltaisimpien ihmisten listalle.

Taannoin Lea Michele oli otsikoissa, kun sarjan vastaava tuottaja Ryan Murphy joutui kieltämään häntä harrastamasta kollegojensa kanssa seksiä kuvauspaikalla. Nyt näyttelijäkaunotar on kuvattu hollywoodilaisittain harviaisissa pyöräilykuvissa, mutta niissäkin hän onnistui olemaan erittäin näyttävä. Katso kuvat tästä.

23-vuotias Lea Michele Sarfati on amerikkalainen näyttelijä ja laulaja. Hän aloitti näyttelemisen jo lapsena Broadwayltä Les Miserables -näytelmässä. Useiden musikaalien jälkeen hän sai alan palkintojen myötä jalansijaa myös toisenlaisissa rooleissa. Parhaiten Michele tunnetaan kuitenkin Rachel Berryn roolistaan Glee-suosikkisarjassa. Hän oli mukana Time-lehden julkaisemassa maailman sadan vaikutusvaltaisimman ihmisen listalla vuonna 2010. Hän on saanut arvostettuja palkintoja myös Glee-sarjasta.