Huumeista narahtanut Paris Hilton pahassa pulassa – palkkasi huippuasianajajan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka seurapiirijulkkis Paris Hilton jäi muutaman kuukauden sisällä jo neljännen kerran kiinni huumeista. Tällä kertaa hän jäi kiinni ulkomaiden sijaan Las Vegasissa ja mietojen huumeiden sijaan kokaiinista. Hilton voi siis olla pahassa pulassa, joten hän tarvitsee myös parhaan mahdollisen avun.

Tilanteen vakavuudesta kertoo jotain se, että Paris Hilton on palkannut tunnetun huippuasianajajan. TMZ-julkaisu kertoo, että Hiltonia puolustaa tulevassa oikeudenkäynnissä David Chesnoff, joka on aiemmin puolustanut leivättömän pöydän ääressä muiden muassa David Copperfieldiä, Suge Knightia ja Vince Neiliä.

Viihdelehden tietojen mukaan Chesnoff nouti Hiltonin pidätyssellistä jo muutama tunti pidätyksen jälkeen. Tavallisuudesta poiketen Hilton pääsi odottamaan oikeudenkäyntiä ilman takuusummaa. Parisin hallusta löydetyn kokaiinin määrä oli ilmeisen vähäinen, mutta siitä huolimatta aine luokitellaan niin sanotuksi kovaksi huumeeksi.