Pitihän se arvata: Paris Hilton selviämässä huumesyytteestä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin kuinka julkkistähti Paris Hilton jäi perjantaina kiinni kokaiinin hallussapidosta Las Vegasissa. Häntä odottaa syyte huumeiden hallussapidosta ja autoa ajanutta poikaystävää Cy Waitsiä puolestaan rattijuopumussyyte. Hilton palkkasi itselleen huippuasianajajan, joka on jo ryhtynyt toimeen.

Radar Online kertoi hetki sitten, että asianajaja David Chesnoffin mukaan Hiltonin pidättäneet poliisit syyllistyivät itse mahdollisesti rikkomukseen, koska Parisille suoritettu henkilötarkastus oli laiton. Hiltonia ei nimittäin tutkittu heti auton pysäytyspaikalla, vaan hänet siirrettiin tarkastusta varten viereisen Wynn-kasinon tiloihin. Siellä julkkistähden käsilaukusta löytyi piene määrä kokaiinia. Hilton olisi kuitenkin pitänyt tutkia heti tapahtumapaikalla.

Lisäksi asianajaja on ilmoittanut, että Hiltonin hallusta löytynyt ja kokaiinia sisältänyt käsilaukku ei ollut lainkaan Hiltonin. Paris oli hänen mukaansa vaihtanut käsilaukkua viime hetkellä, koska hänen oma laukkunsa ei sopinut asukokonaisuuteen. Tästä syystä julkkistähti lainasi ystävänsä käsilaukkua, joka sopi asuun paremmin. Siten laukku ja siellä ollut kokaiini olivat ystävän omaisuutta eikä Hilton ollut tietoinen huumeesta.