Näin Paris Hilton on muuttunut – pidätyskuvissaan! Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirijulkkis Paris Hilton pidätettiin pari päivää sitten Las Vegasissa, kun moottoripyöräpoliisi havaitsi häntä kuljettaneen auton ikkunasta tulevan marijuanasätkän savua. Tarkemmissa tutkimuksissa Hiltonin käsilaukusta putosi pieni pussillinen kokaiinia.

Paris Hilton pidätettiin välittömästi ja kuljetettiin pidätysselliin. Muutaman tunnin kuluttua Hiltonin palkkaama huippuasianajaja David Chesnoff nouti julkkistähden putkasta yllättäen ilman takuusummaa. Pidätyksen yhteydessä Hilton ikuistettiin tuttuun tapaan myös pidätyskuvaan.

Hilton on kuvattu pidätysten yhteydessä pari kertaa aiemminkin, joten nyt hänen ulkonäkönsä kehittymistä voidaan seurata paparazzikuvien lisäksi myös pidätyskuvissa. Alla on pidätyskuvat vuosilta 2010, 2007 ja 2006. Chesnoff on aiemmin puolustanut leivättömän pöydän ääressä muiden muassa David Copperfieldiä, Suge Knightia ja Vince Neiliä.

Paris Hilton Mugshots