Paris Hiltonin poikaystävä taltutti veitsimiehen aseella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tällä viikolla kuinka seurapiirijulkkis Paris Hilton koki karmean aamuherätyksen huomatessaan, että hänen asuntoonsa yritti tunkeutua mies kahden suuren veitsen kanssa. Pian selvisi että ennen poliisin saapumista tunkeilija kohtasi Hiltonin poikaystävän Cy Waitsin.

Nyt amerikkalainen viihdejulkaisu TMZ uutisoi, että Parisin poikaystävä sai tilanteen haltuunsa osoittamalla veitsillä aseistettua tunkeilijaa käsiaseella. Viranomaiset ovat vahvistaneet tiedot. Cy ja Paris heräsivät tiistaina kello puoli seitsemän aikaan aamulla siihen, että joku rymisteli talon alaovella.

Poikaystävä otti aseensa ja suuntasi tarkistamaan tilannetta. Alakerrassa olikin tuntematon mieshenkilö kurkistelemassa sisään ikkunasta kahden suuren veitsen kanssa. Toinen veitsistä oli keittiöveitsi ja toinen oli metsästysveitsi. Cy suuntasi ulos talosta osoittaen aseella tunkeilijaa ja vaati tätä pudottamaan veitset ja menemään vatsalleen maahan. Mies oli maassa yhä poliisien saapuessa paikalle. Tunkeilija kertoi saaneensa Hiltonin kodin sijainnin selville ostamalla tähtien kotien sijainnit paljastavan kartan.