Raju kolari vaati näyttelijättären hengen – kuoli sairaalassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Ahna Capri on menehtynyt auto-onnettomuudessa saamiinsa vammoihin. 64-vuotias unkarilaissyntyinen Capri, oikealta nimeltään Anna Marie Nanasi, joutui aiemmin tässä kuussa rajuun auto-onnettomuuteen Los Angelesissa ja makasi siitä saakka koomassa sairaalan teho-osastolla.

Yhdentoista päivän kooman jälkeen näyttelijättären voimat ehtyivät ja hän menehtyi lääkäreiden sammutettua hänen elämäänsä ylläpitävät laitteet viime viikon perjantaina. Onnettomuus tapahtui 9. elokuuta, kun viiden tonnin painoinen kuorma-auto törmäsi Caprin autoon.

64-vuotiaana kuollut Anna Capri muutti Unkarista Yhdysvaltoihin vanhempiensa kanssa jo lapsena. Hän aloitti näyttelijäuransa jo 1950-luvulla Outlaw’s Son -elokuvassa. Capri teki vuosikymmenten ajan näyttävää uraa ja esiintyi lukuisissa elokuvissa, kuten Enter the Dragon, Kisses for My President ja Girls on the Beach sekä esimerkiksi televisiosarjoissa The Man From U.N.C.L.E., Mod Squad ja The Wild Wild West.