BB-Ksenia tunnusti rattijuopumuksen!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa käydään parhaillaan henkeviä keskusteluja asukkaille tärkeästä asioista. Parhaillaan on Villen vuoro avautua elämästään ja tuntemuksistaan muille asukkaille. Ensin hän kertoi pitkään omasta kotipaikastaan, elämästään ja ystävistään, mutta sitten vuorossa oli paluu viime öisiin keskusteluihin.

– Siihen liittyen mitä Ksenia kertoi viime yönä että se oli ajanut ja törmännyt tolppaan. Multa ei heru yhtään sympatiaa kännikuskeille, jotka ajaa mehtään ja kuolee sinne. En yhtään pysty käsittämään, että mitä hienoa on siinä että otat pullon kossua ja sit halvaannut. Tai ajat vaikka lapsiperheen yli, BB-Ville totesi.

Kritiikki oli siis suunnattu Ksenialle, joka oli edellisenä yönä kertonut ajaneensa viinanhuuruisen illan jälkeen ja törmänneensä lopulta tolppaan.

– Mä olin menossa takaisin siihen missä sen auton piti olla. Se oli lähinnä krapula missä mä ajoin. En mä ihan jurripäissään olisi lähtenyt. Join koko illan ja sit yöllä vielä muutaman. Sit olin valvonut ja sit lähdin ajamaan, BB-Ksenia tunnusti asukkaille.

– Mä sain hyvän… Kun osuin siihen. Tai en nyt suoranaisesti törmännyt, vaan kylki osui siihen ja naarmuuntui. Se oli hyvä opetus ja lopetus sille tarinalle, Ksenia lisäsi vaitonaisesti.