Big Brother -tuotanto: ”Emme manipuloineet tuloksia!”

Big Brother · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka Big Brother -ohjelman ensimmäinen häätöäänestys aiheutti ohjelman faneissa tyrmistystä sen jälkeen kun äänestystuloksesta kertovan artikkelin julkaisuajankohdan huomattiin olevan yli tunti ennen äänestyksen päättymistä.

Tämän vuoksi fanit epäilivät ohjelman tuotantotiimiä huijauksesta ja siitä että katsojien antamilla maksullisilla äänillä ei todellisuudessa olisikaan merkitystä tulosten kannalta. Ilta-Sanomat tavoitti tänään ohjelman tuottaja Mikko Räisäsen, joka kiisti vilppiepäilyt.

– Voin vakuuttaa, ettemme – tälläkään kertaa – manipuloineet tuloksia. Kuten lähetyksestäkin näki, hyvin pienet erot siinä oli. Pakka meni sekaisin monta kertaa lähetyksen aikana, Räisänen kertoi Ilta-Sanomille.

Big Brother -ohjelman häätöäänestysten tuloksia on epäilty lukuisia kertoja aikaisemmillakin tuotantokausilla.