Christina Hendricks ansaitsisi pystin jättirinnoistaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaisnäyttelijä Christina Hendricks avioitui taannoin näyttelijä Geoffrey Arendin kanssa, ja sittemmin hänet on noteerattu aikaisempaa useammin myös viihdelehdissä. Noteeraamisen kaksi keskeisintä syytä sijaitsevat kuitenkin kaunottaren leukojen alla.

Supersuositun ja useita kertoja palkitun Mad Men -televisiosarjan muodokas tähti Christina Hendricks on viime aikoina poseerannut ahkerasti näyttävissä kuvissa eri lehtien sivuilla. Nyt hänen suosikkisarjansa palkittiin jo kolmatta kertaa peräkkäin Emmy-palkinnolla parhaana sarjana. Emmy-bileissä Christina olisi itsekin ansainnut jonkinlaisen palkinnon julkkisjuhlien muhkeimmista muodoistaan. Katso kuvat tästä.

34-vuotias Tennesseen Knoxvillessä syntynyt Christina Hendricks tuli aikoinaan tunnetuksi Beggars & Choosers -televisiosarjan vakiotähtenä. Sittemmin hän on näytellyt monissa muissakin menestyssarjoissa, kuten Teho-osasto, Ilman johtolankaa, Las Vegas, Angel ja Firefly. Hänen tunnetuin roolinsa on nähty kuitenkin Mad Men -sarjassa, jossa hän näyttelee Joan Hollowayn roolia.