Teinipoppari perui keikkojaan: ”Tämä on todella syvältä!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tämän hetken suosituin teinitähti Justin Bieber on jälleen joutunut perumaan keikkojaan. Sunnuntain konsertti peruttiin yllättäen ja syyksi kerrottiin Justinin terveydentilaan liittyvät epämiellyttävät tiedot.

Justin Bieber kirjoitti myöhemmin asiasta Twitter-blogiinsa ja pahoitteli New York State Fair -tapahtuman keikkansa peruuntumista, mutta hän ei kuitenkaan paljastanut faneilleen peruuntumisen mystistä syytä. Hän ilmoitti olleensa viime aikoina todella sairas ja lääkärin määränneen siitä syystä lepoa.

– En oikeastaan tiedä mitä tästä pitäisi kirjoittaa… Nyt yritän levätä ja toipua lääkäriltä saamistani ei niin hyvistä uutisista. Tulen toipumaan, mutta tarvitsen siihen lepoa. Haluan kaikkien teidän tietävän, että en haluaisi aiheuttaa teille pettymystä. Tämä on todella syvältä, Justin Bieber kirjoitti Twitter-blogiinsa.