”Lady Gaga on v**un idiootti, jota pitäisi lyödä!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin taannoin entinen huippumalli ja nykyinen mallimamma ja televisiokasvo Janice Dickinson on valittu maailman kymmenen rumimman julkkiksen joukkoon plastiikkakirurgiaan keskittyneen brittiläisen Good Surgeon Guiden äänestyksessä.

Viime kuussa 55-vuotias Dickinson poseerasi alastomana Closer-lehdessä. Nyt hän on noussut otsikoihin kritisoituaan poptähti Lady Gagaa. Supersuosittu laulaja kertoi äskettäin Vanity Fair -lehden haastattelussa käyttävänsä edelleen esimerkiksi kokaiinia. Dickinsonin mukaan paljastus saa monet fanit seuraamaan idolinsa jalanjäljillä.

– Entisenä narkomaanina tiedän kuinka vaarallista huumeidenkäyttö on. En voi keksiä mitään järkevää syytä Gagan paljastukselle. Hän on v**un idiootti. Häntä pitäisi lyödä siksi miten hän puhui kokaiinista. Se oli vahingollista nuorille, Janice Dickinson sivalsi Life & Style -lehdessä.

70-luvulla tunnetuksi tullut ja maailman ensimmäiseksi huippumalliksi itseään nimittävä Janice Dickinson teki näyttävän uran muotilehdissä ja -näytöksissä. Nykyisin hän lienee ainakin maailman pelätyin mallimamma. Amerikan huippumalli -ohjelman tuomari on käskyttänyt tiukkasanaisesti mallejaan jo vuosia maailman televisioruuduissa.