Negative-yhtyeen Lada Vesa Keskisen talliin – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kyläkauppias Vesa Keskinen on hankkinut Rock’n’Roll Circuksen tuunatuista Rock-Ladoista yhden, Negative-yhtyeen värejä kantavan Ladan. Ladoista saatava tuotto menee lyhentämättömänä lasten ja nuorten mielenterveystyön hyväksi ja tätä työtä Keskinenkin haluaa kannattaa.

– Ilman muuta haluan auttaa hyvässä asiassa ja kyllähän yksi Rock-Ladakin on tallissa hyvä olla olemassa, Vesa Keskinen kertoo.

Tuunatut Ladat ovat herättäneet paljon kiinnostusta ympäri Suomea ja lähes kaikki autot ovat jo myyty. Linnanmäellä järjestetään 10. syyskuuta tilaisuus, jossa Ladat luovutetaan uusille omistajilleen ja yksi huutokaupataan. Tapahtumassa esiintyvät muiden muassa Laura Närhi, Paleface, Aira Samulin ja Pekka Sauri.

Huutokaupattavat Ladat on maalanneet kynäruiskutaiteilija TareBrush, oikealta nimeltään Tarmo Kaikkonen, ja Flegmaatikot-yhtyeen Tiedemies, eli Teemu Koskenoja. Tiedemiehen käsialaa ovat muiden muassa Petri Nygårdin levynkansitaide ja paidat.

Negative Lada Vesa Keskinen