Rihanna sai palovamman kasvoihinsa – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna on julkaissut Twitter-blogissaan kuvamateriaalia ikävästä tapaturmasta, joka oli ilmeisesti tällä kertaa hänen omaa käsialaansa. Vanha sanonta kertoo, että tekevälle sattuu, ja tällä kertaa suosittua r&b-tähteä on sattunut otsaan.

Rihanna julkaisi verkossa tuoreen kuvan kasvoistaan, ja kuvassa hänen otsassaan oli ilkeän näköinen palovamma. Viesti oli ensimmäisiä sen jälkeen, kun Rihanna ryhtyi itse päivittämään Twitter-blogiaan. Siihen saakka päivityksiä oli hoitanut hänen levy-yhtiönsä. Kuvatekstissä hän kertoi tapahtuneesta tarkemmin ja kirosi suuren otsansa olleen jälleen tulikuuman kihartimen tiellä. Katso kuva alta.

– Uusi hiustyyli… Uusi kiharrin PALOVAMMA… Hitto! Otsa on aina tiellä, Rihanna kirjoitti kuvan yhteyteen.

Rihanna palovamma