Uma Thurman suihkuttelee harvinaisissa bikinikuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lukuisia menestyselokuvia urallaan tähdittänyt näyttelijätär Uma Thurman on ollut harvinainen näky viihdelehtien sivuilla ja muutenkin kohuotsikoissa. Häntä ei ole juurikaan ikuistettu vähissä vaatteissa tai bikineissä, mutta poikkeus vahvistaa säännön.

Nyt Uma Thurman on nimittäin kuvattu lomailemassa huvijahdilla, ja auringonpalvonnan välillä hän uskaltautui kokeilemaan myös meriveden lämpötilaa uimareissulla. Yllään 40-vuotiaalla supertähdellä oli varsin konservatiiviset harmaat bikinit. Katso kuvat tästä.

40-vuotias Uma Thurman tunnetaan näyttelijänä erityisesti Quentin Tarantinon ohjaamista Pulp Fiction ja Kill Bill -klassikkoelokuvista. Hänen tuoreimpiin töihinsä lukeutuu myös useita floppeja, kuten hieman tuoreemmat Tuplamorsian ja My Super Ex. Thurman nähdään alustavasti myös vuonna 2014 ensi-iltansa saavassa Kill Bill 3 -elokuvassa.