BB-Mari ja BB-Paul haluavat heiluttaa peittoa: ”Taas on mielessä…”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon kauden ensimmäinen lemmenpari BB-Mari ja BB-Paul ovat viettäneet jo kuusi yötä yhdessä, mutta muiden asukkaiden päinvastaisista epäilyistä huolimatta pari ei ole päässyt vielä tositoimiin. Kovin kaukana sellainen ei kuitenkaan taida olla.

Intiimiä toimintaa peiton alla on ollut, mutta varsinainen peiton heiluttaminen on siis antanut vielä odottaa itseään. Viime yönä Mari ja Paul nähtiin jälleen suutelemassa toisiaan intohimoisesti sängyssä, ja puheista päätellen molemmat olisivat halunneet mennä pidemmälle.

– Taas on mielessä, Paul aloitti.

– No joo, Mari jatkoi ja muisteli että vain ensimmäisen yön pari nukkui erillään.

– Eli sit on ollut niinku neljä eroottisempaa yötä. Se seksi olis varmaan mieletöntä, Mari jatkoi ohjelman verkkosivujen mukaan naureskellen.