BB-taloon huomenna viisi vanhaa tuttua asukasta!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon astelee huomenna viisi uutta ihmistä, kun BB-talon salahuoneet saavat ensimmäiset asukkaansa. He elävän nykyisiltä asukkailta salassa ensi sunnuntaihin saakka, ja silloin osa salahuoneen asukkaista äänestetään liittymään nykyisten muiden joukkoon.

Hetki sitten Big Brother Extra -ohjelmassa selvisi, että kaikki viisi sala-asukasta ovat vanhoja tuttuja Big Brother -kasvoja, eli aikaisempien tuotantokausien kilpailijoita. Kerro jutun alla kommenteissa keitä vanhoja asukkaita Sinä toivoisit taloon.

Samalla myös talon nykyinen osa ja salahuoneet tullaan todennäköisesti yhdistämään, koska muuten kaikilla asukkailla ei ole tarpeeksi nukkumatilaa. Sunnuntaina BB-Satu saikin jo vihiä salahuoneesta talon sääntökirjaa lukiessaan. Varauloskäytävistä kertovassa kohdassa puhuttiin nimittäin makuuhuoneista, vaikka talossa on tällä hetkellä käytössä vain yksi makuuhuone.