Cameron Diaz pikkujurrissa pikkumekossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Cameron Diaz oli kesän aikana otsikoissa Playboy-lehdelle antamansa harvinaisen avoimen haastattelun merkeissä. Cameron Diaz tunnetaan myös siitä, että hän välttelee yksityiselämäänsä tehokkaasti julkisuudelta, mutta silti hänet ikuistettiin taannoin bikineissä.

Nyt Cameron Diaz on kuvattu poistumassa ystävänsä syntymäpäiväjuhlista pienessä hiprakassa. Yllään kaunottarella oli tyylikäs pikkumusta. Katso kuvat tästä. Playboyn haastattelussa supertähti paljasti miten ja miksi hän menetti aikoinaan 16-vuotiaana neitsyytensä sekä kuinka hän sai alkoholimyrkytyksen juopotellessaan australialaisten kanssa.

– He esittelivät minulle Sydneyä ja kykenin juomaan heidän kanssaan samaa tahtia. He päätyivät lopulta räkäkänniin, mutta minä sain alkoholimyrkytyksen. Minä selvisin siitä, mutta tilanne oli juuri niin paha kuin alkoholimyrkytys voi olla. Luulin kuolevani, Cameron muisteli edellä mainittuja juomiskokemuksiaan.