Candice Swanepoel vähäpukeisena lentoemäntänä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman kärkikastin tuoreimpiin nimiin lukeutuva Candice Swanepoel on nykyisin joka viikkoinen tähti viihdelehtien sivuilla. Eteläafrikkalainen on tullut huippumallien joukkoon pysyvästi, ja hän on varmasti ansainnut paikkansa.

Candice Swanepoel toimii Victoria’s Secret -malliston mainoskasvona, ja vaalea kaunotar on poseerannut ahkerasti yhtiön mallikuvissa. Tällä kertaa Candice on valjastettu fantasia-teemaisiin mallikuviin, joissa hänet nähdään muiden muassa cowgirl-, sairanhoitaja-, ja cheerleader-asuissa sekä lentoemäntänä. Katso kuvat tästä.

21-vuotias eteläafrikkalaissyntyinen Candice Swanepoel löydettiin malliuralle 15-vuotiaana kirpputorilta. Kaunottaren ura lähtikin nopeaan nousuun, sillä pian hän koristi jo muun muassa Kreikan Vogue-lehden kantta. Sittemmin Swanepoel on poseerannut Niken mainoskampanjassa ja esitellyt catwalkilla muiden muassa Tommy Hillfigerin ja Victoria’s Secretin tuotteita.