Myytinmurtajat-kaunotar Kari Byron paljasteli

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuositusta Myytinmurtajat-televisiosarjasta tunnettu mallikaunotar Kari Byron on ehtinyt televisiouransa ohella poseerata näyttävissä kuvissa lehtien sivuilla. Nyt amerikkalainen viihdelehti on julkaissut koosteen kuvista, joissa Byron nähdään vähissä vaatteissa.

Jo aiemmin julkaistuissa otoksissa Kari Byron poseeraa muiden muassa laboratoriolavasteissa alusvaatteisillaan ja valkoinen laborantin takki yllään. Hän on itse julkaissut verkossa myös näyttäviä lomakuviaan, joista yksi on päätynyt mukaan tähän kuvakoosteeseen. Katso kuvat tästä.

35-vuotias Kari Byron päätyi suosittuun Myytinmurtajat-ohjelmaan työskenneltyään ensin sarjan toisen päätähden, Jamie Hynemanin, yhtiössä. Sittemmin hänet on nähty aika ajoin myös ohjelman juontajana. Siviilissä Byron on kuvanveistäjäksi opiskellut taiteilija. Hän on naimisissa taiteilija Paul Urichin kanssa ja pariskunnalle syntyi vuonna 2009 esikoistytär Stella Ruby.