Lordi euroopankiertueelle marraskuussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen heavy-yhtye Lordi lähtee uuden albuminsa myötä Euroopan kiertueelle. Europe for Breakfast –niminen kiertue kattaa yhteensä noin 30 esiintymistä kolmessatoista maassa.

Kiertue polkaistaan käyntiin Venäjällä 5. marraskuuta ja se päättyy Hannoveriin, Saksaan 19. joulukuuta 2010. Yhtyeen albuminjulkaisukeikka soitetaan Helsingin Nosturissa jo 18. syyskuuta. Lordilla on kiertueella kaksi show’ta Venäjällä ja Tsekin tasavallassa, yksi Eestissä, Liettuassa ja Unkarissa, kaksi Italiassa sekä yksi Sveitsissä, Itävallassa ja Hollannissa. Saksassa yhtye soittaa peräti kahdeksan keikkaa, Espanjassa neljä ja Ranskassa kaksi.

Erityisesti Saksassa ja Ranskassa yhtyeen suosio on ollut vankkaa vuodesta toiseen ja Tsekin tasavallassa yhtyeen livesuosio on puolestaan noussut huimiin sfääreihin. Lordin viides studioalbumi Babez For Breakfast julkaistaan 15. syyskuuta Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Japanissa levy julkaistaan 27. lokakuuta.

– Tämän levyn myötä on mukava lähteä tien päälle moikkaamaan faneja, uusilla biiseillä, vermeillä ja kujeilla, kertoo Mr. Lordi.