Brooklyn Deckerin kaula-aukko ei mahtunut kiinni

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuin bikineihin ja uimapukuihin keskittyvä julkaisu, Sports Illustrated -lehden uimapukunumero, esitteli tämän vuoden numerossa uuden huippumallin. Kannessa sai nimittäin tuolloin kunnian poseerata uusi mallitähti Brooklyn Decker.

Lehden kansikuva nosti Brooklyn Deckerin suoraan huippumallisarjaan. Sittemmin hänet kiinnitettiin näyttelemään Just Go With It -elokuvaan yhdessä Adam Sandlerin kanssa ja kutsuttiin lukuisiin julkkisjuhliin. Tällä kertaa Brooklyn nähdään kovasti käsitellyissä mallikuvissa muiden muassa asussa, jonka kaula-aukko ei mahtunut edes kiinni. Katso kuvat tästä.

23-vuotias amerikkalainen vaaleaverikkö Brooklyn Decker on ennen Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron kansikuvaansa näytellyt muutamissa televisiosarjoissa ja pian myös Just Go With It -elokuvassa valkokankaalla. Hän on vieraillut muiden muassa Ruma Betty, Chuck ja Roal Pains -sarjoissa. Victoria’s Secret -mallinakin toimiva Decker on naimisissa tennistähti Andy Roddickin kanssa.