Mutya Buena paljasti: ”Minulla on silikonipeppu!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sugababes-tyttöyhtyeen riveissä aikoinaan tunnetuksi tullut, mutta sittemmin riitojen saattelemana bändin jättänyt laulaja Mutya Buena on paljastanut lehtihaastattelussa muodokkaan takapuolensa salaisuuden.

25-vuotias Mutya kertoi hankkineensa takapuoleensa silikonitäytettä, koska hän halusi pepustaan terhakkaamman. Hän nousi aikoinaan nopeasti julkisuuden valokeilaan ja halusi parannella vartaloaan kirurgisin toimenpitein. Buena maksoi peppuimplanteistaan 5.000 puntaa, eli noin 6.000 euroa.

– Tutkin asiaa ja huomasin, että Yhdysvalloissa ja Brasiliassa kaikilla on sellaiset. Minäkin halusin pepustani terhakkaamman. Ei siinä mitään vikaa ollut ennenkään, mutta halusin vain vaihtelua. Jotain extremeä, Mutya Buena kertoi Daily Mail -lehdelle.

Laulajatähti ei kadu päätöstään mennä leikkaukseen, sillä hän on ainoastaan tyytyväinen ratkaisuunsa. Jopa niin tyytyväinen, että hän suurensi myös rintansa ja hänen kuppikokonsa on nykyisin E. Poppari kuitenkin paljasti, että hänen perheensä piti ajatusta peppuimplanteista pähkähulluna.