Sophie Howardin rinnat äänestettiin Britannian parhaiksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa varsin suosittu Nuts-lehti on tiedusteli taannoin lukijoiltaan viime vuoden lopulla saarivaltion parhaita rintoja. Äänestyksen mukaan Britannian parhaat maitorauhaset löytyvät nykyisin virallisesti neitokaiselta nimeltä Sophie Howard.

Howard poseerasi heti tuoreltaan kyseisen lehden sivuilla niin yläosattomissa kuin alastomanakin, ja sittemmin hän on poseerannut useiden muidenkin lehtien kuvissa. Nyt povipommi on esitellyt hänet julkkikseksi nostaneita muotojaan jälleen avoimesti Nuts-lehden kuvissa. Otosten perusteella selviää ainakin jotain tietoja brittimiesten naismausta. Katso kuvat tästä.

26-vuotias Sophie Howard on Britanniassa varsin tunnettu glamour-malli, joka on poseerannut useita kertoja muiden muassa kolmossivun tyttönä sekä useiden miestenlehtien sivuilla. FHM-lehden brittiversion äänestyksessä hän sijoittui muutama vuosi sitten Maailman seksikkäimpien julkkisnaisten listalla sijalle 68. Sophie opiskelee parhaillaan yliopistossa mielenterveyshoitajaksi.