Zoe Saldana alusvaatekuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmanhistorian tuottoisimmaksi elokuvaksi raketin lailla noussut Avatar nosti tähdeksi myös leffan naispääosaa esittävän Zoe Saldanan. Äskettäin tumma kaunotar kihlautui miesystäävänsä Keith Brittonin kanssa.

Kesällä Saldana kiinnitettiin Calvin Kleinin mainoskampanjan tähdeksi, ja hänet nähtiinkin jo aiemmin Envy-sarjan alusvaatteiden mainoskuvissa. Nyt saman sarjan mainoskuvia on julkaistu lisää, ja niiden perusteella leffakaunottarella voisi olla enemmänkin annettavaa mallimaailmassa. Katso kuvat tästä.

32-vuotias Zoe Saldana ja 33-vuotiaan Keith Britton ovat seurustelleet jo kymmenen vuoden ajan. Näyttelijäkaunotar on pitänyt koko uransa ajan yksityiselämänsä tiukasti poissa julkisuudesta, joten kihlautumisestakaan lienee turha odottaa parin virallista tiedotetta. Parhaillaan Zoe Saldana nähdään elokuvassa The Losers, jonka ensi-iltaa juhlittiin Hollywoodissa aiemmin tällä viikolla. Seuraavaksi hänet nähdään valkokankaalla Death At A Funeral -elokuvassa, jossa hänen vastanäyttelijänään toimii James Marsden. Lisäksi hänen kerrotaan olevan mukana myös Star Trek -leffan jatko-osassa.