50 Cent pyysi lihavia ja rumia strippareita tappamaan itsensä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin lukeutuva hiphop-tähti 50 Cent, oikealta nimeltään Curtis Jackson, on aiheuttanut muutaman kerran kohua blogikirjoituksillaan ja muilla keskimääräistä räväkämmillä lausunnoillaan. Tuorein tapaus on kuitenkin hämmentävän raju.

Fiftyn Twitter-blogissa on nimittäin nyt julkaistu erikoinen viesti, joka oli suunnattu huonolla omatunnolla varustetuille strippareille. Viesti sisälsi nimittäin itsemurhaan viittaavan suosituksen. Ainakaan vielä supertähti supertähti ei ole ilmoittanut että viesti olisi ollut jonkun muun, kuten esimerkiksi hakkerin, käsialaa.

– Jos olet strippari ja sinulla on huono itsetunto, se johtuu luultavasti siitä että olet lihava ja ruma. Suosittelen tappamaan itsesi, 50 Cent kirjoitti.

50 Cent strippariviesti