Anna Puu konserttikiertueelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Idols-ohjelmasta tutuksi tullut ja sittemmin urallaan hienosti menestynyt Anna Puu tekee bändeineen viiden keikan konserttisalikiertueen syyskuussa. Anna kiertää seitsenhenkisen kokoonpanonsa kanssa viisi eri konserttisalia.

Kiertue pysähtyy Lahdessa, Suolahdessa, Espoossa, Järvenpäässä ja Tampereella. Normaalikeikat päättyvät syksyn osalta 1. lokakuuta Helsingin Virgin Oiliin, jonka jälkeen Anna jää ansaitulle keikkatauolle. Tänä tulevana viikonloppuna Anna Puu esiintyy Helsingin Juhlaviikkojen Huvilateltassa perjantaina ja lauantaina. Molempien päivien keikat ovat jo loppuunmyydyt.

Sahara-albumilta lohkaistaan vielä yksi single,Sinä olet minä. Kappale on Jukka Immosen sävellys ja Mariskan sanoitus. Albumi tehtiin saman tekijätiimin kanssa kuin ensimmäinenkin, eli mukana olivat Jukka Immonen, Knipi ja Lasse Kurki. Levyn ensimmäinen single oli nimeltään Riko minut ja toinen Onnen viipaleet. Anna Puun ensimmäinen albumi on myynyt tähän päivään mennessä noin 71.000 kappaletta.