BB-Mia tuskailee: ”Kolme päivää ilman seksiä on maksimi!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on nyt asuttu hieman reilu viikko, sillä asukkaat marssivat taloon viime viikon tiistai-iltana. Tänä aikana kukaan asukkaista ei ole ainakaan vielä myöntänyt harrastaneensa seksiä talossa. Viime vuonna selibaattia kesti vain pari päivää.

Eilen illalla BB-Mia ja BB-Ville keskustelivat ulkosalla ennen nukkumaanmenoa, ja puhe kääntyi pian myös seksiin. Lesboksi tunnustautunut Mia ja heteromies Ville olivat molemmat samaa mieltä siitä, että seksin puute voi muodostua suureksi ongelmaksi.

Molempien mukaan jo ensimmäinen seksitön viikko on tuntunut raskaalta. Mia laskeskeli, että kolmen kuukauden selibaatti ei voisi tulla edes kyseeseen.

– Mahdotonta. Ulkomaailmassa kolme päivää on maksimi, Mia totesi ohjelman verkkosivujen mukaan.

Tänään keskiviikkona taloon astelee viisi uutta asukasta, joista osa pääsee sunnuntaina liittymään nykyisten asukkaiden joukkoon. Nämä ”uudet asukkaat” ovat todellisuudessa aikaisemmilta tuotantokausilta tuttuja henkilöitä, joten mukana voi hyvinkin olla lesboseuraa myös Mialle.