Hunksista tuttu komistus BB-Niko palasi Big Brotheriin

Big Brother · Stara.fi

Viime viikon tiistaina käynnistynyt Big Brother -tuotantokausi saa tänään mielenkiintoisen käänteen, kun taloon astelee viisi aikaisemmilta tuotantokausilta tuttua BB-kilpailijaa. Toisena uutena asukkaana taloon asteli BB-Niko Nousiainen.

Nykyisin Hunks-tähtenä elantonsa ansaitseva Niko äänestettiin taannoin kaikkien aikojen parhaaksi suomalaiseksi BB-asukkaaksi. Hän ei ole kertonut uudesta BB-pestistään edes työtovereilleen, jotka olivat ihmetelleet miksi Nikolle ei ole merkitty lainkaan keikkoja syksylle.

– Been there, done that. En mä tiedä miten mä uskaltaisin lähteä siihen. Oon mä sitä miettinyt, mutta en mä tiedä olisinko mä valmis siihen. Mun mielestä se on muuttunut paljon siitä kun mä olin siellä. En mä olis halunnut esimerkiksi asua siellä kahtena viime kautena, BB-Niko Nousiainen totesi kutsun kuultuaan.

Viisi vanhaa tuttua BB-kasvoa elävät ensi sunnuntaihin saakka Big Brother -talon sala-alueella, josta osa heistä pääsee sunnuntaina liittymään muiden asukkaiden joukkoon. Samalla sala-alue tullaan todennäköisesti liittämään varsinaiseen BB-taloon.