BB-Nino palasi taloon: ”Toivottavasti pääsen häätöäänestyksessä pois!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon saadaan tänään yhteensä viisi uutta asukasta, jotka ovat tosin täysin uusien asukkaiden sijaan aikaisemmilta kausilta tuttuja BB-kasvoja. Muut asukkaat passitettiin BB-talon pihamaalle siksi aikaa kun vanhat tutut suuntaavat talon sala-alueelle.

– Mä en tiedä. Ei mulla mitään pahempia pelkoja ole. Mä toivon vaan, että mä pääsen häätöäänestyksessä pois sieltä, BB-Nino totesi studiossa ennen taloon muuttamistaan.

Avoimen homoseksuaali BB-Nino häädettiin edellisellä kerralla talosta kesken kauden sääntörikkomuksen takia. Nyt tuotantotiimi halusi antaa hänelle kuitenkin uuden mahdollisuuden.

– Täh? Siis ihan oikeesti? Siis ihan oikeesti? Kyllä mä tottakai meen, jos mä pääsen. Onks tää niiku totta? Nino ihmetteli kun hänelle alunperin kerrottiin mahdollisuudesta palata Big Brotheriin tällä tuotantokaudella.