Blake Livelyn kaula-aukko hämmensi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Gossip Girl -sarjan naistähti Blake Lively on tehnyt viime aikoina kovaa nousua Hollywood-kaunottarien kärkikaartiin. Nykyisin hänelläkin on alituisesti perässään paparazzeja. Taannoin hän villitsi fanejaan paljastavalla asulla Comic-Con -tapahtumassa San Diegossa.

Blake Lively on viime aikoina listattu sekä seksikkäimpien naisten että seksikkäimpien televisiotyttärien listoille. Taannoin The Private Lives Of Pippa Lee -elokuvassa nakuillut 21-vuotias neitokainen on nyt ikuistettu näyttävässä pikkumustassa, joka oli varustettu keskimääräistä paljastavammalla etumuksella. Katso kuvat tästä.

Tarzanassa, Kaliforniassa, vuonna 1987 syntynyt Blake Lively on nähty elokuvissa Neljä tyttöä ja maagiset farkut sekä Accepted. Varsinainen läpimurto tapahtui kuitenkin vasta Gossip Girl -sarjan myötä. Hän esittää sarjassa Serena van der Woodsenin roolia. Nykyisin vastanäyttelijänsä Penn Badgleyn kanssa seurusteleva Blake on nuorin perheensä viidestä sisaruksesta. Blake Lively kiinnitettiin tammikuussa suosittuun sarjakuvaan perustuvan Green Lantern -elokuvan tähdeksi. Elokuvan on määrä saada ensi-iltansa vuonna 2011.