Tässäkö viimeiset kuvat Heidin DDD-rinnoista?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytähti Heidi Montag kävi marraskuussa kerralla kymmenessä kauneusleikkauksessa ja oli menettää samalla henkensä. Operaatiossa Heidin rintojen kuppikooksi tuli DDD, mutta leikkauksen jälkeen hän ilmoitti haluavansa vieläkin suuremmat muodot. Tuolloin tavoitteena oli peräti H-koon modot.

Viime viikolla Heidi ilmoitti kuitenkin yllättäen tulleensa toisiin ajatuksiin ja aikovansa pienentää rintansa D- tai DD-kokoisiksi. Samaan aikaan hänet ikuistettiin Costa Ricassa paparazzikuviin bikineissä mahdollisesti viimeistä kertaa jättirintojensa kanssa. Katso kuvat tästä.

Samat kuvat olivat jo aiemmin otsikoissa, koska niissä Heidin nenässä nähdään laastari. Neitokainen itse kertoi joutuvansa pitämään edelleen laastaria, koska nenä ei ole vieläkään parantunut marraskuun leikkauksista. Ihmis-Barbieksi nimitetty realityjulkkis on siis muuttumassa eläväksi esimerkiksi liiallisten kauneusleikkausten haitoista.