Katsojat raivostuivat: Prostituoitu X Factor -kisassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytuomari Simon Cowell on joutunut kovan paikan eteen, kun hänen luomaansa X Factor -ohjelmaan on osallistunut Chloe Mafia -niminen nainen, joka työskentelee prostituoituna. Neitokainen on aiheuttanut kovasti kohua, mutta Cowellin mukaan ohjelmaan ovat tervetulleita ihmiset kaikilta elämänaloilta.

20-vuotias Chloe Mafia on puolitoistavuotiaan lapsen äiti, ja lehtiväitteiden mukaan hän veloittaa seuralaispalveluistaan vajaat 200 euroa tunnilta ja ottaa asiakkaaksi kenet hyvänsä. Tämä tieto oli liikaa monille televisiokatsojille, mutta se ei estänyt häntä osallistumasta realitykisaan.

– Emme ole kieltäneet prostituoiduilta osallistumista. Emme voi heittää ihmisiä ulos ohjelmasta vain siksi että he tekevät työkseen jotain mistä ihmiset eivät pidä. Jos sellainen ihminen osallistuu X Factoriin, on se minusta merkki siitä, että hän haluaa tehdä elämäällään jotain parempaa, Simon Cowell kommentoi Daily Mail -lehdelle.

Samoilla linjoilla oli myös ohjelman vastaava tuottaja Richard Holloway, jonka mukaan prostituoidun poistamiseen ei ole mitään syytä. Hän korosti lisäksi, ettei Chloe Mafia voi työskennellä prostituoituna samaan aikaan kun hän on tekemässä televisio-ohjelmaa.