Kitarasankari Slash erosi vaimostaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Guns N’ Roses -yhtyeestä alunperin tunnetuksi tullut kitaristilegenda Slash, oikealta nimeltään Saul Hudson, on eronnut vaimostaan. Hän ja Perla Ferrar -niminen vaimo ehtivät olla naimisissa yhdeksän vuoden ajan, mutta eropapereiden mukaan liitto kaatui ”selvittämättömiin erimielisyyksiin”.

Joidenkin lähteiden mukaan parin ero ei välttämättä olisi vielä lopullinen, mutta The Sun -lehden saamien tietojen mukaan Slash on todennut yhteen palaamisen olevan täysi mahdottomuus. Pariskunta avioitui lokakuussa 2001. Eron jälkeen he jakavat kuusivuotiaan Cash Anthonyn ja kahdeksanvuotiaan London Emilion huoltajuuden.

Guns ’N Roses- ja Velvet Revolver -kokoonpanoista tunnettu Slash julkaisi huhtikuussa soolodebyyttinsä, josta muodostui hetkessä menestys. Lukuisten G N’R -muusikoiden ohella esimerkiksi Dave Grohlin, Ozzy Osbournen, Iggy Popin ja Flean vierailuja sisältävä albumi nousi välittömästi ilmestyttyään listakärkeen ympäri maailmaa, ja Slashin live-bändistä tuli yksi halutuimmista esiintyjistä viime kesän festivaaleilla.