Lindsay Lohan jätti rintaliivit kotiin – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vankilassa ja sairaalan pakkohoidossa suuren osan kesästään viettänyt näyttelijä Lindsay Lohan joutui heti ajokortin takaisin saatuaan poliisin haaviin jätettyään stop-merkin huomioimatta. Tällä kertaa hän selvisi kuitenkin huomautuksella.

Parhaillaan Lindsay Lohan yrittää saada elokuvauraansa taas raiteilleen, mutta tehtävä voi osoittautua lähes mahdottomaksi kahden vankilatuomion ja lukuisten potkujen jälkeen. Viihdelehdissä pysyminen on osoittautunut kuitenkin huomattavasti helpommaksi, sillä siihen riittää että jättää rintaliivit kotiin. Katso kuvat tästä.

Näin on käynyt tälläkin kerralla, kun Lohan suuntasi kaupungille siten, että hänen avonaisen kauluspaitansa alle oli puettu vain ohut ja osittain läpinäkyvä musta paita. Samaisessa asussa hänet ikuistettiin myös tankkaamassa autoaan, eli ajokortti neitokaisella taitaa olla edellen tallessa.