Michelle Hunzikerin uikkaripeppu naulitsi katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sveitsiläinen näyttelijäkaunotar Michelle Hunziker ei ole kovinkaan tuttu nimi amerikkalaisissa tai brittiläisissä viihdelehdissä, mutta tilanteeseen voi tulla hyvinkin pian muutos. Ainakin nyt hänen vartalonsa on noteerattu varsin näyttävien kuvien myötä myös rapakon takana.

Michelle bongattiin mustaan yksiosaiseen uima-asuun sonnustautuneena, mutta asu ei tee kuvista lainkaan bikinikuvia heikompia, vaan ehkä päinvastoin. Paparazzit saivat nimittäin ikuistettua uima-asun myötä neitokaisen muodot kuviin, joiden perusteella Hunzikerille voidaan povata myös menestyksekästä malliuraa. Katso kuvat tästä.

33-vuotias sveitsiläinen Michelle Hunziker on kotimaassaan sekä Italiassa ja Saksassa erittäin tunnettu malli, laulaja, näyttelijä ja televisiokasvo. Hän tuli tunnetuksi vuonna 1996 saatuaan kiinnityksen I Cervelloni -televisiosarjan juontajaksi. Varsinaisen läpimurtonsa kaunotar teki avioiduttuaan supersuositun laulaja Eros Ramazottin kanssa vuonna 1998. Avioliitto kesti vain neljä vuotta ja siitä syntyi tytär Aurora. Michelle on julkaissut laulajana myös englanninkielisen Lole-nimisen albumin.