Salma Hayekin etumus pullisteli takin sisältä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Salma Hayek on ollut viime aikoina otsikoissa enemmän rintojensa kuin töidensä merkeissä. Taannoin jopa Hollywood-kaunotar Megan Fox kertoi haastattelussa haluavansa samanlaiset rinnat kuin Hayekilla. Nyt Salma on jälleen päässyt esittelemään näitä muotojaan.

Hayek on tällä kertaa ikuistettu öisessä Hollywoodissa polvipotuisessa tummansinisessä mekossa ja kireässä ruskeassa nahkatakissa. Takki oli kuitenkin jäänyt jostain syystä pari numeroa liian pieneksi tai Hayekin rintavarustus oli pari kuppikokoa liian suuri. Katso kuvat tästä.

Kesällä Hayek aiheutti kohua esiinnyttyään paljastavassa asussa Nickelodeon-lastenkanavan Dora The Explorer -ohjelmassa. Aiemmin hän joutui tukalaan tilanteeseen myös ollessaan markkinoimassa uutta Grown Ups -elokuvaansa Extra!-televisio-ohjelman haastattelussa. Haastattelun aikana käärme nimittäin säikytti sekä Salman että naishaastattelijan perin pohjin.