Supertähti Mel B sai kenkää: ERO!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Spice Girls -menestysyhtyeestä 90-luvun puolivälissä supertähdeksi noussut Melanie Brown, eli tutummin Mel B, muutti taannoin Yhdysvaltoihin ja on tehnyt siellä menestyksekkään uran julkkiksena ja alusvaatemallina. Hänet on viime aikoina ikuistettu viikoittain kuntoilemassa, joten neitokainen pitää hyvää huolta vartalostaan.

Ultimo-alusvaatemerkin muodokas mallikaunotar on tällä kertaa otsikoissa hieman tavallista surullisemmissa merkeissä, sillä hänen aviomiehensä Stephen Belafonte on ilmoittanut pariskunnan eroavan ainakin toistaiseksi. Hän kertoi asiasta viime viikonloppuna.

– Se on ohi. Mel palaa Britanniaan lähiaikoina, mutta en mene sinne hänen mukanaan. Meillä on ollut viime aikoina ongelmia, Stephen Belafonte kertoi The Sun -lehden mukaan.

Melanien ystävät ovat kiirehtineet ilmoittamaan, että kyseessä on vain tilapäinen ero ja että pariskunta saa vielä sovittua riitansa. Los Angelesissa Belafonten ja kahden lapsensa kanssa asustava 34-vuotias brittitähti paljasti äskettäin lehtihaastattelussa henkilökohtaiseen hygieniaansa liittyviä seikkoja. Hän esimerkiksi paljasti pesevänsä hiuksensa ainoastaan kaksi kertaa viikossa, mikä aiheutti tuolloin kovasti ihmetystä.