Televisiokanavat vaihtoivat jo paikkoja – viritä digiboksi uudelleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään osa suomalaisista televisiokanavista on vaihtanut kanavapaikkaansa, joten digiboksit ja televisiot tulee virittää tänään uudelleen, mikäli haluaa nauttia kaikkien kanavien tarjonnasta. Muutokset koskevat antenniverkkoa.

Tästä päivästä lähtien esimerkiksi SuomiTV ja Nelonen SportPro vaihtavat antenniverkossa kanavapaikkoja. Ilmaiskanava SuomiTV siirtyy paikalle 12 ja siellä tähän saakka ollut maksullinen kanava Nelonen SportPro siirtyy muiden maksullisten kanavien joukkoon kanavapaikalle 23.

Muutos koskee alan periaatetta, jonka mukaan maksuttomat kanavat tulevat kanavapaikoilla ennen maksullisia kanavia. Kuluttajien tulee käynnistää digitelevisioiden ja digiboksien kanavahaku, jotta kanavien uudet paikat löytyvät ja tallentuvat vastaanottimiin.