Jenkkifutistähti vakuutti hiuspehkonsa miljoonasta – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen urheilutähti Troy Polamalu tunnetaan ilmiömäisten pelitaitojensa lisäksi myös massiivisesta hiuspehkostaan, josta on muodostunut hänen tavaramerkkinsä. Nyt pehkon tulevaisuus on ainakin taloudellisesti turvattu, sillä se on vakuutettu peräti miljoonasta dollarista.

Polamalu on leikannut hiuksensa viimeksi vuonna 2000, eli kymmenen vuotta sitten. Nyt Head & Shoulders -shampooyhtiö päätti kantaa kortensa kekoon ja vakuuttaa sporttitähden hiukset jättisummasta lontoolaisessa Lloydsin vakuutusyhtiössä. Katso kuva hiuksista tästä.

Kun Pittsburgh Steelers -joukkueen pelaaja viilettää pelikentällä, niin katsojat tunnistavat hänet jo kaukaa tuuheasta pehkosta, joka ei mahdu edes hänen kypäränsä sisään. Pehkolla on tosin myös haittapuolensa, sillä Polamalu on kaadettu kentän pintaan lukuisia kertoja hiuksista vetäen.