BB-Ninon seksuaalinen ahdistelu yllätys Mariannalle

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon sala-asukkaiden aamupäivä on kulunut rennon jutustelun merkeissä. BB-Niko Saarinen on kuitenkin käynyt hieman ylikierroksilla ja ottanut kettuiluna monet Niko Nousiaisen vitseiksi tarkoitettamat jutut. Samalla BB-Marianna muisteli eilistä paluutaan taloon.

– Kun mä tulin sisään niin mä katoin että kuka toi on. En mä edes muistanut Ninoa, Marianna totesi.

Tämän jälkeen puhe kääntyi siihen kuinka kukin asukas on aikoinaan poistunut talosta. Mariannan lisäksi myös Niko Saarinen ja BB-Nino passitettiin ulos kesken kauden erinäisistä syistä. Ninon erikoinen häätäminen kiinnosti kuitenkin Mariannaa, joka ei ollut aiemmin kuullut tapauksesta.

– Ketä sä ahdistelit siellä? Sampoa? Mieti nyt se muuttaa sun takia Vaasaan. Mieti nyt mitä sä olet mennyt tekemään, BB-Marianna ripitti Ninoa naureskellen.

– En mä edes osunut sen kikuleihin. En mä edes muista osuinko mä niihin, kun mä olin niin kännissä silloin, Nino vastasi.