Candice Swanepoel riisui jälleen alusvaatteisilleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman kärkikastin tuoreimpiin nimiin lukeutuva Candice Swanepoel on nykyisin joka viikkoinen tähti viihdelehtien sivuilla. Eteläafrikkalainen on tullut huippumallien joukkoon pysyvästi, ja hän on varmasti ansainnut paikkansa.

Candice Swanepoel toimii Victoria’s Secret -malliston mainoskasvona, eli ”enkelinä”, ja vaalea kaunotar onkin poseerannut ahkerasti yhtiön mallikuvissa. Nyt neitokainen poseeraa alusvaatemalliston tuoreissa ja näyttävissä mainoskuvissa. Katso kuvat tästä. Samalta sivulta löytyy myös tuoreita fantasiakuvia, joissa Candice on pukeutunut erilaisiin rooliasuihin.

21-vuotias eteläafrikkalaissyntyinen Candice Swanepoel löydettiin malliuralle 15-vuotiaana kirpputorilta. Kaunottaren ura lähtikin nopeaan nousuun, sillä pian hän koristi jo muun muassa Kreikan Vogue-lehden kantta. Sittemmin Swanepoel on poseerannut Niken mainoskampanjassa ja esitellyt catwalkilla muiden muassa Tommy Hillfigerin ja Victoria’s Secretin tuotteita.