Facebookissa vaaditaan Big Brotherin lopettamista

Big Brother · Stara.fi

Pian puolentoista viikon ajan käynnissä ollut Big Brother -ohjelma on perinteisesti herättänyt myös runsaasti näkyvää vastustusta. Nyt tämä näkyy myös yhteisömedioissa, kuten esimerkiksi Facebookissa.

Maailman suurimpaan yhteisöpalveluun on perustettu ryhmä, jonka nimi kertoo olennaisen ”SubTv lopettaa Big Brotherin jos 500000 liittyy yhteisöön”. Subilla ei todennäköisesti ole mitään tekemistä ryhmän kanssa, joten ohjelmaa tuskin lopetetaan vaikka määrä täyttyisikin.

Tällä hetkellä tavoite on kuitenkin vielä varsin etäällä, mutta ryhmä on kasvanut nopeasti. Tällä hetkellä ryhmässä on jo 90.000 jäsentä. Big Brother -tuotantokausi jatkuu kuitenkin vielä lähes kolmen kuukauden ajan, joten ryhmällä on vielä hyvin aikaa saavuttaa tavoitteensa.