Tältä Heidi näyttää ilman ”sotamaalaustaan”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu povipommi Heidi Montag tuskailee nykyisin aivan liian suurten jättirintojensa takia, sillä neitokainen on viimein itsekin ymmärtänyt, että DDD-kuppikoko on lähinnä naurettava. Myös terveydellisten syiden takia.

Nyt Heidi on kuvattu kotiovellaan hyvin kevyissä meikeissä. Normaalisti vain piukoissa bikineissä ja vahvoissa meikeissä ikuistettu realitytähti näytti tällä kertaa yllättävän normaalilta naapurintytöltä. Katso kuvat tästä.

Heidi Montag erosi muutama kuukausi sitten aviomiehestään Spencer Prattista. Eron syistä oli alunperin hurjia spekulaatioita, mutta nyt molemmat ovat myöntäneet eron liittyneen Heidin toistuviin kauneusleikkauksiin. Spencer paljasti joutuneensa toimimaan omaishoitajana, kun hänen vaimonsa ei kyennyt leikkausten takia käymään yksin edes vessassa.