Hollywood-kaunotarten vilautukset samassa paketissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Erityisesti amerikkalaiset viihdelehdet ovat kuluneen kesän aikana suorastaan pullistelleet kuvamateriaalia, jossa toinen toistaan suositummat viihdemaailman kaunottaret ovat paljastelleet itseään tahattomasti tai esimerkiksi julkisuutta saadakseen.

Yleensä tahattomat nakuilut liittyvät bikineihin ja uimareissuihin, ja nyt jenkkisivusto on koonnut yhteen kattavan otoksen viime vuosien parhaita nakuiluja. Katso kuvat tästä.

Vilautusgalleriassa ovat mukana esimerkiksi laulajatähti Avril Lavigne, joka paljasteli pari kuukautta sitten uimareissullaan sekä muiden muassa samassa tilanteessa olleet Cameron Diaz, Charlize Theron, Penelope Cruz, Denise Richards, Sophie Monk, Adriana Lima, Kirsten Dunst, Peaches Geldof ja Natalie Portman.