Hymy: BB-julkkis kiinni pettämisestä – seksiä teinitytön kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -tuotantokausi sai eilen yllättävän käänteen, kun talon sala-alueelle asteli viisi vanhaa BB-asukasta. Heistä osa valitaan sunnuntaina jäämään taloon muiden asukkaiden kanssa.

Aikaisempien asukkaiden joukossa ei kuitenkaan ollut BB-Andreas Grönblom, joka muistetaan muiden muassa siitä että hän sai talossa ollessaan tietää tyttöystävänsä raskaudesta. Nyt hän on avioitumassa tyttöystävänsä kanssa, mutta Hymy-lehden mukaan suunnitelmiin on nyt tullut mahdollisesti mutkia.

Lehden mukaan juuri toisen lapsensa saanut Andreas on jäänyt kiinni uskottomuudesta. Hänellä kerrotaan olleen suhde vasta 16-vuotiaaseen teinityttöön, jonka kanssa hän on harrastanut seksiä muiden muassa televisiokanava MTV3:n parkkipaikalla. Grönblom on myöntänyt suhteen lehdelle.