Törkeyden huippu? Isä yritti myydä Lindsayn päiväkirjat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin vankilasta ja sairaalan pakkohoidosta päässyt näyttelijä Lindsay Lohan on ehtinyt saada ajokorttinsa takaisin ja poseerata pariinkin otteeseen paljastavissa kuvissa. Nyt hän on ehtinyt palata myös sotajalalle isänsä kanssa.

Lindsayn mukaan hänen Michael-isänsä on yrittänyt myydä hänen yksityisiä päiväkirjojaan eniten tarjoavalle. Lohanin asianajaja Shawn Chapman Holley on RadarOnline.com -lehden mukaan lähettänyt isälle uhkavaatimuksen, jotta tämä palauttaisi tyttärensä käsinkirjoitetut päiväkirjat niiden oikealle omistajalle.

Kirjeessä todetaan, että tyttärellä ei ollut mitään aavistusta siitä että päiväkirjat olivat isän hallussa ja ettei Lindsay ole myöskään antanut lupaa niiden myymiseen tai välittämiseen. Lindsay Lohan kirjoitti kyseiset päiväkirjat vuonna 2007 ollessaan Cirque Lodge -vieroitushoitolassa. Asianajaja toteaa, että päiväkirjojen myyminen tai välittäminen olisi Lindsayn yksityisyyden suojan loukkaamista.