Selena Gomezin rinnat pursuivat topista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa on puhuttu viime aikoina paljon nuorten teinitähtien seksikkyydestä ja jopa 14-vuotiaiden neitokaisten paljastavista poseerauksista. Yksi näistä kohuista tehokkaasti erossa bikinikuvistaan huolimatta pysytellyt teinitähti on Selena Gomez, joka täytti taannoin 18 vuotta.

Nyt Selena Gomez keikistelee tiukassa pikkumekossa tuoreella A Year Without Rain -musiikkivideollaan. Kuvakaappausten perusteella teinitähden asu oli vähällä paljastaa aivan liikaa, mutta se pystyi kuin ihmeen kaupalla peittämään intiimit ruumiinosat. Video oli Selenan tähän mennessä selvästi rohkein. Katso kuvat tästä.

Viime keväänä Massachusettsissa sattui vakava onnettomuus, kun Selena Gomezin suosio ylitti odotukset aikallisen 92PRO FM -radioaseman tilaisuudessa. Emerald Square Mall -kauppakeskukseen saapui liikaa faneja, minkä seurauksena rullaportaat vioittuivat ja useat fanit jäivät kaaoksessa takaa tulleiden tallomiksi. Viisi ihmistä loukkaantui, ja kolme heistä jouduttiin kiidättämään sairaalahoitoon.