Sophie Turnerin uhkea povi varasti show’n

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australia on kiistattomasti vuoden 2010 virallinen supertähtimaa, ainakin uusien mallikaunottarien määrällä mitattuna. Kengurumaasta on nimittäin singahtanut viihdemaailman tietoisuuteen tänä vuonna lukuisia upeita kaunottaria. Yksi heistä on Sophie Turner.

Paparazzeilta saamaansa huomiosta rakastava Sophie Turner on keikistellyt usein bikineissä rannalla ja näyttävissä iltapuvuissa julkkisjuhlissa. Tällä kertaa Turner on kuvattu antavalla kaula-aukolla varustetussa värikkäässä iltapuvussa. Katso kuvat tästä.

26-vuotias australialainen Sophie Turner on tullut kotimaassaan tunnetuksi näyttelijänä ja huippumallina, joka teki läpimurtonsa australialaisen Search for a Supermodel -realitysarjan kilpailijana. Ohjelman myötä hänestä tuli kotimaassaan superjulkkis, ja parhaillaan hän on tekemässä itseään tunnetuksi myös muualla maailmassa. Malliuralle Sophie päätyi jo 14-vuotiaana, kun hänet löydettiin uimapukumallikilpaan adelainelaiselta uimarannalta ja hän voitti kisan. Vuonna 1997 hän voitti myös Miss Beach -kilpailun.